Bijdragen  aan de opbouw van Groen Rechts?

Wij gaan zorgen dat de boodschap zo breed mogelijk in Nederland wordt verspreid. Daarvoor gaan we op een aantal beurzen staan, folders drukken, perslijsten kopen, social media campagnes, adverteren en Youtube video’s maken. Dat kost tijd, en geld. Dus u begrijpt: uw bijdrage is hard nodig.

Een van onze belangrijkste waarden is ‘transparantie’. Wij zullen daarom al uw vragen (ook vooraf) over de besteding van uw geld graag beantwoorden. Stel uw vraag naar info@partijbontekoe.nl. Daarnaast doen wij van alle inkomsten en uitgaven verslag tijdens de Jaarvergadering, met respect voor de privacy van onze donateurs.

Overigens: vanaf 28 juli 2016 is Groen Rechts een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent een gunstige aftrek van de belasting.

iDeal, uw betaal-app of de website van uw bank

U kunt uw donatie t.n.v. Groen Rechts storten op   NL03INGB0007412415   via de website van uw bank of met uw betaal-app. Met iDeal online betalen via uw eigen bankU kunt ook direct en veilig met iDeal betalen. Wij werken daarvoor samen met de grote en betrouwbare betaaldienst ‘Mollie’. Alle bedragen zijn welkom!

Donatie

  • 0,00 €